سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانلود پاورپوینت Seminar of postgraduate course as title as ONIO (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:52 عصر)
Seminar of postgraduate course as title as ONION
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 8370 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 122
دانلود پاورپوینت Seminar of postgraduate course as title as ONION

فروشنده فایل

کد کاربری 7169
•Botany
•World Production
•Common Uses
•Functional Properties
•Compounds
•Culture
•Storehousing
•Dehydration
•Onion Diseases Alliums
•Alliaceae or lily family : Allium genus :
–Onion ( Allium cepa )
–Garlic ( Allium sativum )
–Shallot ( Allium ascalonicum)
–Leek (Allium porrum)
–Chive (Allium schoenoprasum)
–Scallions ( Allium fistulosum)
–Others:
§Multiplier or Potato Onion: Allium cepa var. aggregatum
§Egyptian tree Onion: Allium cepa var. vivip
•Onions are 2nd most the important vegetable crop.
•350 species in Allium genus, the onion is likely the most important.
•Onions originate from either central Asia or Iran and west Pakistan .

 

پاورپوینت 122 اسلاید

 





دانلود پاورپوینت بسته بندی گوشت (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:51 عصر)
بافت گلوکژن عضلات با توجه به سن فرق می کند و شرایط حیوان در سبک از ذبح فرق میکند قند فقط 1% از حجم را تشکیل می دهد اسید لاکتیک،اسیدگیلیکو و اسید سیسن همچنین در عضلات موجود است بافت عضله از نظر ویتامینی از لحاظ یتامین،ریبو فلاوین،نیکتو نامید ، پیرید و کسین ، اسید نپوتیک ، بیوتین ، یانوکوبالام و مواد معدنی از قبیل پتاسیم ، سدیم ، منیزیم ، کلسیم ، آ
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 11356 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
دانلود پاورپوینت بسته بندی گوشت

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

گوشت

اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد . اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار میگیرند. صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال ، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد.

بافت عضله شامل 75% رطوبت ، 22% مایع نیتروژنی ، چربی 15.2% مواد معدنی و 1% از برخی کربوهیدراتها 0.02-0.05% است . مایع نیتروژنی اساساً پروتین هستند که به 3 گروه پروتین های قابل انقباض که در محلول نمک قابل کشش هستند، پروتین های قابل حل در آب و پروتین های غیر قابل حل در آب ، تشکیلات قابل انقباض شامل مقدار اصلی از پروتین ها و حاوی موسین ، استین ، ترومبوسین و تروپنین است . پروتین های قابل حل شامل میو گلبین ، هموگلبین و آنزیمها هستند و سومی پروتین های (کلاژن و الستین) هستند از بافت ارتباطی و اعضا لیپو پروتین ها سایر مایع نیتروژنی حاوی اسیدهای آمینو،پپتیدها،آمین ها ، گوانیدها،پورینها،پیر یمیدنها و ترکیبات آمونیومی هستند .

بافت گلوکژن عضلات با توجه به سن فرق می کند و شرایط حیوان در سبک از ذبح فرق میکند قند فقط 1.% از حجم را تشکیل می دهد اسید لاکتیک،اسیدگیلیکو و اسید سیسن همچنین در عضلات موجود است بافت عضله از نظر ویتامینی از لحاظ یتامین،ریبو فلاوین،نیکتو نامید ، پیرید و کسین ، اسید نپوتیک ، بیوتین ، یانوکوبالام و مواد معدنی از قبیل پتاسیم ، سدیم ، منیزیم ، کلسیم ، آهن – روی ، فسفر و کلراید غنی هست . رنگ قرمز گوشت بخاطر میوگلوبین بوده و گوشت بخاطر نیتراتها بصورت صورتی برای مدت مدیدی باقی می ماند .

پروار بندی

دام عرضه شده به میدان دام ا بتدا توسط کارشناسان بازدید و دامهایی که قابلیت پروار بندی را دارند از سایر دامها جدا شده، به واحد قرنطینه منتقل می شوند ،کارشناسان عملیات انگل زدایی داخلی و بیرونی را انجام داده و پس از یک هفته واکسنهای لازم به دام تزریق می گردد. مدت قرنطینه 15روز بوده که در این مدت دام تحت مراقبت ویژه قرار دارد وپس از مدت فوق در صورت عدم مشاهده بیماری توسط کارشناسان واحد دامپروری وزن کشی، شماره گذاری و به دامداری تحویل می گردد .

طی این دوره دامهای زیر نظر متخصصین تغذیه و نگهداری می گردند و در خلال این دوره دامهای بیمار از بقیه دامها جدا شده به قسمت بیمارستان ا نتقال و تحت نظارت کنترل و مداوای دقیق قرار می گیرند که پس از بهبود به آغل جداگا نه ای روانه می شوند تا تحت پرواربندی قرار گیرند . در صد وزن لاشه ها نسبت به زنده پس از اتمام دوره پروار بندی در شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران بطور متوسط 55% می باشد که با استا ندارد های جها نی برا بری می کند .

 

پاورپوینت 22 اسلاید

 





دانلود پاورپوینت آمار و اطلاعات (تولیدات ادوات کشاورزی) (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:51 عصر)
دانلود پاورپوینت آمار و اطلاعات(تولیدات ادوات کشاورزی)
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 279 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
دانلود پاورپوینت آمار و اطلاعات (تولیدات ادوات کشاورزی)

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

مقدمه :

با توجه به درس آمار و احتمال تصمیم بر این گرفتیم که آمار تولیدی یک کارگاه را در ماهای – مختلف با هم دیگر مقایسه کنیم و آمار تولیدی هر یک از محصولات را با همان نوع محصول در ماه دیگر مقایسه کرد و در پایان نتیجه گرفت که در کدام یک از ماهای سال تولیدی این کارگاه در حد بالایی بوده و در چه ماهایی از سال تولیدی کارگاه پایین بوده ؟

- انواع قطعات تولیدی در این کارگاه یا شرکت :

1- گاو آهن

2- گاو آهن نوع دو برگردان دو طرفه

3- زیر شکن

4- دیسک

5- شیار کش

 

پاورپوینت 19 اسلاید

 

 





دانلود پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:51 عصر)
گندم احتمالاً یکی از اولین گیاهانی است که به وسیله ی انسان زراعت شده و به همین دلیل مهمترین گیاه زراعی به شمار می آید، زیرا زراعت آن از تمامی گیاهان ساده تر، تطابق آن در مناطق مختلف که دارای شرائط آب و هوایی متفاوت باشند بیشتر و از طرف دیگر غذای اولیه و اصلی اغلب مردم جهان را تشکیل می دهد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 10281 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53
دانلود پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم و ازتو باکتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد گندم رقم پیشتاز

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

پروژه رشته زراعت (M.Sc.)

گندم احتمالاً یکی از اولین گیاهانی است که به وسیله ی انسان زراعت شده و به همین دلیل مهمترین گیاه زراعی به شمار می آید، زیرا زراعت آن از تمامی گیاهان ساده تر، تطابق آن در مناطق مختلف که دارای شرائط آب و هوایی متفاوت باشند بیشتر و از طرف دیگر غذای اولیه و اصلی اغلب مردم جهان را تشکیل می دهد.

مهم ترین بخش که کیفیت نانوایی گندم را تعیین می کند گلوتن است که به طور عمده از پروتئین های دانه از قبیل گلیادین و گلوتنین تشکیل یافته است و در آندوسپرم دانه یافت می شود.

معیار کیفیت پروتئین به گلوتن آن بستگی دارد، لذا مقدار گلوتن فاکتور مهمی در ارزیابی کیفیت آرد می باشد. گلوتن بر اساس ماده خشک شامل 86 – 75 درصد پروتئین و همچنین کربوهیدارت و چربی است که این دو ماده در داخل ماتریکس پروتئین گلوتن قرار گرفته اند. پروتئین های گندم بر اساس درجه حلالیشان به چهار گروه آلبومین – گلوبولین – پرولامین و گلوتنین طبقه بندی شده اند.

 

پرولامین موجود در گندم( گلایدین ) در الکل 70 درصد محلول است در حالی که گلوتنین، پروتئینی است که قسمتی از آن در اسید رقیق محلول می باشد اصولاً گلیادنین در گندم با وزن مولکولی متفاوت ظاهر می شوند

 

پاورپوینت 53 اسلاید

 

 





دانلود پاورپوینت پژوهش انسان طبیعت معماری تناسبات (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:50 عصر)
معماران و طراحان ساختمان معتقدند که طرح‌های الهام گرفته از طبیعت، می‌تواند به کاهش صدمات زیست‌محیطی ناشی از ساختمان‌ها کمک شایانی کند
دسته بندی معماری
فرمت فایل ppt
حجم فایل 6575 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 60
دانلود پاورپوینت پژوهش انسان طبیعت معماری تناسبات

فروشنده فایل

کد کاربری 7169
معماران و طراحان ساختمان معتقدند که طرح‌های الهام گرفته از طبیعت، می‌تواند به کاهش صدمات زیست‌محیطی ناشی از ساختمان‌ها کمک شایانی کند.
آرشیتکت‌ها از دیرباز از طبیعت الهام گرفته‌اند. در عصر باستان، ستون‌های معابد و قصرها به تقلید از درختان نخل و یا گل نیلوفر ساخته می‌شدند و طراحان ساختمان‌ها نیز در موارد مختلف، از شکل‌ها و تناسب‌های طبیعی برای دستیابی به الگوهای زیباشناختی و چشم‌نواز بهره جسته‌اند. امروزه، برخی از آرشیتکت‌ها بر این باورند که تقلید از طبیعت، به مراتب بیش از زیباسازی ظاهری ساختمان‌ها، مفید خواهد بود.
از الگوهای طبیعی برای خنک کردن محیط زندگی، تولید انرژی و حتی شیرین کردن آب دریاها استفاده می‌کنند.
طرح های هوشمند
بعنوان مثال، بر سر در جنوبی ساختمان متعلق به موسسه جهان عرب در پاریس، یک ردیف حسگرهای مکانیکی چشم مانندی نصب شده‌اند که با توجه به میزان نور ورودی به ساختمان، باز و بسته شده و بدین‌وسیله دمای داخلی ساختمان را کنترل می‌کنند.
پروژه شیرین‌سازی آب شور با استفاده از روشی است که به وسیله «سوسک‌های مه‌‌خوار» و شته‌ها به کار برده می‌شود و قرار است در باریکه‌ای به طول 3 کیلومتر در سانتاکاتالینا ایتسموس واقع در لاس‌پالماس به مرحله اجرا در آید. آرشیتک‌های این طرح، قصد دارند به جای استفاده از منافع انرژی فسیلی، از وسایل طبیعی برای خنک کردن و آبیاری این تاسیسات بهره گیرند. به عبارت دیگر، می خواهند آب و انرژی مورد نیاز این تشکیلات را، خود به وجود بیاورند و این یعنی نیاز به یافتن راهی برای شیرین کردن آب دریا، آن هم بدون استفاده از سوخت‌های فسیلی.
واما سوسک‌های مه‌خوار؟؟
این سوسک‌های زرنگ که در نامیبیا یافت می‌شوند، از روشی بسیار ساده از آب آشامیدنی بهره می‌گیرند. آنها روزها را در زیر زمین سپری می‌کنند و فقط شب‌ها از زیر خاک بیرون می‌آیند.
قسمت پشت بدن این نوع سوسک، خنک‌تراز هوای شبانگاهی زیستگاه آن است وهنگامی که بادهای مرطوب از سمت اقیانوس اطلس می‌وزند، آب موجود درهوا به پشت سرد سوسک می‌چسبد پس از جمع شدن چند قطره آب، سوسک باکش و قوس دادن به بدن خود، آب را به سمت دهانش هدایت می‌کند.
پاورپوینت 60 اسلاید

 





<   <<   11   12   13   14   15   >>   >